Ontmoet Isabelle A en Alexandra Arrieche op de cultuurmarkt (27/08)

Ontmoet Isabelle A en Alexandra Arrieche op de cultuurmarkt (27/08)

Wie graag nu al meer te weten komt over het programma stemt zondag best af op de namiddaguitzending van Radio 2, die in het teken staat van de Sportpaleisgroep.

Maak je dit graag live mee? Je vindt de mobiele studio van Radio 2  op zondag 27 augustus op de Cultuurmarkt, op de Grote Markt van Antwerpen. Kom je langs tussen 14 en 15 uur*, dan kan je Night of the Proms-dirigente Alexandra Arrieche en Isabelle A zelfs in levenden lijve ontmoeten! Zij komen ook aan bod tijdens de radio-uitzending.

*tijdstip onder voorbehoud van last-minute wijzigingen

Aankondiging extra muzikale gast

Komende zondag maken we ook een extra muzikale gast bekend. Deze bekende radio- en tv-presentator komt iets erg speciaals doen op Night of the Proms en zal voor een uniek moment in de Vlaamse televisiegeschiedenis zorgen. Hiervan brengen we je via deze website en onze andere kanalen op de hoogte.