Een eerste voorsmaakje

Een eerste voorsmaakje

Tussen 22 en 25 november kan je in Antwerpen en Hasselt terecht voor onvergetelijke optredens van o.a. Joss Stone, Melanie C, Isabelle A en pianiste Emily Bear. Een stevige portie ‘female power’ zeg maar! Daanaarst word je ook getuige van de unieke uitdaging van Thomas Vanderveken (lees hier meer), en ook gastheer Kobe Ilsen geeft zoals vanouds het beste van zichzelf.

En later deze week maken we een nieuwe artiest bekend!

Binnen het centrale thema ‘contrast’ laten we dit jaar de unieke tegenstelling tussen klassiek en pop als nooit tevoren samensmelten tot een melodieus geheel. De vaste waarden Fine Fleur, The Pretty Vanillas, John Miles, het Antwerp Philharmonic Orchestra en de NOTP Backbone staan dit jaar ook weer onder leiding van dirigente Alexandra Arrieche.

Kom alvast in de sfeer met onderstaand filmpje: