Night of the Proms 2017 – line-up

Night of the Proms 2017 – line-up

Op Nigh of the Proms geniet je van een verbluffende hitshow met een klassieke toets.

Op de editie van dit jaar geven dames de toon aan. De Britse soulzangeres. Joss Stone, ex-Spice Girl Melanie C en onze landgenotes Blanche en Isabelle A zorgen voor een stevige portie ‘woman power. Zij spelen hun grootste hits, begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra.

Ook School Is Cool-zanger Johannes Genard (solo), de getalenteerde pianiste Emily Bear en Thomas Vanderveken tekenen present. Voor het derde jaar op rij zijn de Braziliaanse Alexandra Arrieche en televisiefenomeen Kobe Ilsen respectievelijk dirigente en gastheer van dienst.

Onze vaste waarden John Miles, backing vocals The Pretty Vanillas, Fine Fleur Choir en de NOTP Backbone geven zoals vanouds het beste van zichzelf.

Klik hier voor meer info over de artiesten.

 

Heruitzending Night of the Proms 2016

Tijdens de vorige editie van Night of the Proms brachten Laura Tesoro, Gabriel Rios, Chaka Khan, Natasha Bedingfield en Tom Chaplin (van Keane) niet alleen hun grootste hits, maar ook covers van o.a. Prince, David Bowie en Justin Timberlake. John Miles vierde de 40e verjaardag van zijn hit ‘Music’.

In een leuk sfeerverslag brengt Kobe je ook achter de schermen tot bij de artiesten.

Night of the Proms 2016, zondag 22 oktober, 22.30 uur op één.