Plan je bezoek aan Night of the Proms

Plan je bezoek aan Night of the Proms

Nog enkele dagen en Night of the Proms gaat weer van start!

Je komt naar Night of the Proms in Hasselt of Antwerpen maar bent nog op zoek naar informatie over je tickets, hoe er te geraken, of eten en drinken in de zaal? Surf naar de site van de Ethias Arena of het Sportpaleis, en vind een antwoord op al je vragen!

 

Timing Night of the Proms – Ethias Arena – 22 november

deuren open: 19 uur
aanvang show: 20.30 uur (met pauze in het midden)
voorzien einde show: 23.30 uur

Timing Night of the Proms – Sportpaleis – 23, 24 en 25 november

deuren open: 18.30 uur
zaal open: 19 uur
aanvang show: 20.30 uur (met pauze in het midden)
voorzien einde show: 23.30 uur

Night of the Proms – CONTRAST

Night of the Proms 2017 staat in het teken van muzikale en visuele contrasten. Ook de line-up ademt contrast uit. Met meer vrouwelijke sterren dan ooit op het podium geniet je van een stevige portie ‘woman power’. Bovendien tekenen voor het eerst maar liefst 3 Belgische artiesten present, nooit gezien op Night of the Proms!

Britse soulzangeres Joss Stone, ex-Spice Girl Melanie C en onze landgenotes Blanche en Isabelle A zorgen voor een stevige portie ‘woman power. Zij spelen hun grootste hits, begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra.

Ook School Is Cool-zanger Johannes Genard (solo), de getalenteerde pianiste Emily Bear en Thomas Vanderveken tekenen present. Voor het derde jaar op rij zijn de Braziliaanse Alexandra Arrieche en televisiefenomeen Kobe Ilsen respectievelijk dirigente en gastheer van dienst.

Onze vaste waarden John Miles, backing vocals The Pretty Vanillas, Fine Fleur Choir en de NOTP Backbone geven zoals vanouds het beste van zichzelf.

Klik hier voor meer info over de artiesten.