Lijstjestijd!

Zijn de hits van Gavin DeGraw, Natalie Imbruglia, Basement Jaxx, Joe Jackson en de aanstekelijke hit-medley ook bij jou nog lang in het hoofd blijven hangen? Vind je het nu ook extra speciaal om ‘I Don’t Want To Be’, ‘Wrecking Ball’, ‘Torn’ of ‘Is She Really Going Out With Him’ opnieuw op de radio, tv of de muziekspeler te horen? Ook wij genieten stiekem nog steeds na!

Intussen zijn de voorbereidingen voor Night of the Proms 2016 alweer volop aan de gang. Hoog tijd om jouw mening te horen vinden we! Van welke artiest of band zou jij dit jaar graag de grootste hits in symfonische uitvoering horen? Laat het ons weten via het contactformulier op de website of via Facebook, Twitter of Instagram (@nightoftheproms). Wie weet zie je jouw favoriete popster in november op het grote Night of the Proms-podium in het Ahoy. Benieuwd naar jouw ideeën!

Blijf je graag op de hoogte van alle nieuwtjes en aankondigingen? Schrijf je onderaan deze pagina zeker in op de nieuwsbrief, of volg Night of the Proms op de social media. Zo ontvang je alle berichten als eerste in je mailbox of newsfeed.

Night of the Proms 2015 op de buis op 27 en 31 december

Geniet jij ook nog na van de voorbije jaargang van Night of the Proms in Ahoy? Herbeleef je ook graag de absolute hoogtepunten van de show nog eens? Programmeer dan zeker je decoder voor de uitzendingen op televisie! Het beste van de editie van 2015 in Rotterdam wordt uitgezonden op NPO1 op woensdag 31 december om 17.05 uur.  De Vlaamse televisie (VRT) zendt de hoogtepunten van concert in Antwerpen uit op één op zondag 27 december om 23.35 uur. Alvast een voorsmaakje:

Hoe je Night of the Proms best kan omschrijven? Geen eenvoudige vraag!

Hoe je best Night of the Proms kan omschrijven? Of je de show van op televisie kent of een grote fan bent, een pasklaar antwoord op de vraag is moeilijk te vinden. Daarom trokken we onze stoute schoenen aan en we stelden de vraag aan de artiesten van dit jaar en enkele andere NotP-legendes. Het resultaat van ons experiment, dat zie je in deze video!

Extra beveiligingsmaatregelen

In verband met de gebeurtenissen in Parijs, hebben wij samen met de artiesten besloten om extra security maatregelen te treffen. Zo is het niet toegestaan om rugtassen en weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen.

Daarnaast wordt iedereen gefouilleerd en wordt er in alle handtassen gekeken. Dit kan leiden tot een langere wachtrij. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Om de doorstroom zo snel mogelijk te laten verlopen, vragen we jullie vriendelijk om tassen thuis te laten en voor jullie begrip en medewerking rondom deze uitzonderlijke situatie.

Concerten en evenementen zijn er om van muziek te genieten en dat laten we ons niet afpakken. We doen er alles aan om de concerten op een verantwoorde wijze door te laten gaan en een zo veilig mogelijke omgeving te creëren.

Scala telt af…

De drijvende kracht achter het koor Scala? Dat zijn de broers Steven & Stijn Kolacny. Op hun eigen gekke manier blikken ze vooruit naar de Night of the Proms-concerten van 2015 in Ahoy!

Lees hier meer over Scala & Kolacny brothers.
Klik hier voor alle ticketinfo.
Volg Night of the Proms op Facebook, Twitter & Instagram!

Natalie Imbruglia maakt programma Night of the Proms compleet

Met de toevoeging van Natalie Imbruglia is het muzikale programma van de komende editie van Night of the Proms compleet. De Brits-Australische zangeres breekt eind jaren negentig wereldwijd door met haar debuutsingle Torn. Vanaf 27 november deelt ze samen met Joe Jackson, Basement Jaxx, Gavin DeGraw, Scala, het Puerto Ricaanse tenortalent Fernando Varela en rasentertainer John Miles het podium van Night of the Proms in Ahoy in Rotterdam. De artiesten worden deze avonden begeleid door het symfonische huisorkest Il Novecento en backing vocals The Pretty Vanillas onder leiding van de nieuwe Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Natalie