Op naar de editie van 2015!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de volgende editie van Night of the Proms. Voordat we het gaspedaal volledig indrukken richting november, blikken we nog één keer met jullie terug op de jubileumeditie van 2014. Wil je op de hoogte blijven van alle aankondigingen? Schrijf je dan vandaag nog in op de nieuwsbrief onderaan deze pagina of volg ons via social media, en mis geen enkele update!

Early Bird voordeel verlengd wegens succes!

Koop nu alvast je kaarten voor de komende editie in Ahoy. Maak gebruik van de early bird actie en ontvang tot 5 euro korting per ticket. Wegens groot succes is dit aanbod nog geldig tot en met 14 februari 2015.

Ga naar deze pagina voor je favoriete plaatsen.

Night of the Proms op de buis op 31 december en 4 januari

Night of the Proms gemist dit jaar? Of herbeleef je graag je favoriete momenten nog eens? Het beste van de editie van 2014 wordt uitgezonden op NPO1 (KRO) op woensdag 31 december rond 16.50 uur en op zondag 4 januari rond 8.35 uur (herhaling). De Vlaamse televisie (VRT) zendt het concert uit op de zender één op zondag 28 december om 23.20 uur en op zondag 4 januari om 23.15 uur.

Win een duo-meet & greet met een van de artiesten van 2014!

Heb jij altijd al een babbeltje willen slaan met John Miles? Of misschien droom je er stiekem van om de hand te schudden van Nile Rodgers, of zou je graag Katie Melua in levenden lijve enkele vragen willen stellen. Dan kan dat op 21 of 22 november! Doe mee aan de wedstrijd via onze Facebook-app en zet een stapje dichter richting de backstage van Ahoy! We geven per dag één duo-meet & greet weg. Deelnemen doe je via http://apps.facebook.com/notpmeetgreet.

De ploeg draait al op volle toeren

De eerste repetities van CeeLo Green en Ksenija Sidorova zitten er ondertussen al helemaal op! De volgende in rij is Bo Saris, hij komt zaterdag langs voor een eerste soundcheck. Traditiegetrouw wordt ook de volledige productie enkele weken voor de première in Rotterdam al helemaal klaargestoomd in Antwerpen. De technische kant van de zaak is ieder jaar opnieuw een waar huzarenstukje. Je leest er alles over in deze blog.

Jij beslist welk nummer John Miles opnieuw speelt!

2014 is voor Night of the Proms een echt feestjaar, want we vieren in Nederland de 25ste editie en in België zelfs al de 30ste editie! Je herinnert je ook vast nog de berichten van eerder dit jaar, toen we verrast werden door de staande ovaties in Polen en de USA.

Ook John Miles wil er dit najaar een knallende editie van maken. Daarvoor vraagt hij jullie input. Kies jouw favoriete Night of the Proms-nummer van John en laat het hem weten! Misschien wil je hem eens een oude klassieker uit de oude doos laten halen of hoor je graag een van zijn recente covers nog eens opnieuw.

Meedoen aan de poll kan via deze link. Het nummer met de meeste stemmen zal dit jaar door mister Music himself gespeeld worden in Ahoy, maar ook in België, Duitsland en Luxemburg. Laat je stem horen en wie weet wordt je nummer volgende week al gespeeld in het Antwerps Sportpaleis! Deze wedstrijd werd afgesloten op woensdag 5 november om 23.59u. Ontdek het winnende nummer op de première!