Word ambassadeur en win een duoticket naar de States

De Night of the Proms-karavaan trekt in juni naar de Verenigde Staten, dat kondigden we reeds eerder aan. Heb jij zin om dat avontuur vanop de eerste rij mee te maken? Word dan ambassadeur en wie weet maak jij op kosten van de organisatie een concert mee op Amerikaanse bodem, vlucht en hotel inbegrepen!

Hoe het werkt? Registreer je op de website www.ilovenotp.com - bijvoorbeeld via je Facebookprofiel – en nodig in enkele muisklikken vrienden, familie, collega’s of kennissen uit om de site met anderen te delen. Zorg jij ervoor dat we in 1 of meerdere stappen meer mensen in Amerika of elders ter wereld bereiken, dan vergroot je jouw kans om hoog te eindigen in de ambassadeursrangschikking. Diegene die bij het afsluiten van deze wedstrijd eindigt met het hoogste puntentotaal sleept het felbegeerde duoticket naar de States in de wacht!

 

Night of the Proms steekt de Atlantische oceaan over

Night of the Proms, het grote feest van klassiek en pop dat dit jaar in Antwerpen aan zijn dertigste editie toe is, steekt in juni de Atlantische Oceaan over voor vier concerten in de Verenigde Staten. Voor de Amerikaanse première is een top line-up samengesteld met artiesten als Michael McDonald, Kenny Loggins, Pointer Sisters, Natalie Choquette, Nile Rodgers & Chic, John Miles en Il Novecento & Fine Fleur o.l.v. Robert Groslot. De concerten vinden plaats in Dallas, Little Rock, Kansas City en Omaha.

Vanaf vandaag, maandag 3 maart, gaat de campagne van start om het concept ‘Pop ontmoet Klassiek’ aan de muziekliefhebbers in de Verenigde Staten te promoten. De voorbereidingen zijn al in 2011 gestart, toen een voormalig lid van het management van James Brown de deur opende naar PBS, de keten van cultuur-tv-zenders in de VS. De enorme verzameling kwalitatieve opnames van wereldhits door de originele performers, in unieke live-versies met groot orkest, wekte de interesse van International Media, die meteen voorstelden om een documentaire van eerst 8 en uiteindelijk 13 episodes te maken.

Klik onder deze video op “lees verder” voor het volledige bericht.

Lees verder …

Prettige eindejaarsfeesten en een succesvol 2014

2013 was een fantastisch Promsjaar! John Miles, Hiromi, Wyclef Jean, Amy Macdonald en Gloria Estefan maakten van de voorbije concertreeks een onvergetelijk feest waar ook jij hopelijk van hebt genoten. Nu ook de laatste concerten in Duitsland achter de rug zijn en alle crewleden, muzikanten en artiesten in de warmte van hun gezin en familie oudjaar vieren, kijken we al geestdriftig uit naar de volgende editie van Night of the Proms.

We hopen je volgend jaar op Night of the Proms te kunnen verwelkomen, maar op dit moment wensen we jou en je familie en vrienden vooral een gezond en succesvol nieuw jaar.

Night of the Proms op televisie

Night of the Proms gemist dit jaar? Of wil je het concert herbeleven in de huiskamer? KRO zendt op oudejaarsavond om 17 uur het feest van klassiek en pop met pianiste Hiromi, Wyclef Jean, Amy Macdonald en Gloria Estefan uit. Je krijgt alle hoogtepunten van de voorbije concertreeks in Ahoy te zien in een vijftig minuten durende televisiespecial. Op woensdag 1 januari om 01.55 uur volgt de herhaling.

Maak Night of the Proms extra feestelijk

Het aftellen naar Night of the Proms in Ahoy is begonnen. Het grote feest van klassiek en pop ging op 7 november in Antwerpen in première. Publiek en pers reageerden er enthousiast op het programma, dat vrijwel hetzelfde is als in Nederland.

Night of the Proms 2013 is een feestelijke editie die je zelfs extra feestelijk kan maken. Je kan je Promsavond namelijk afsluiten op de Afterparty met dj in het VIP-dorp. Dit exclusieve dorp is alleen toegankelijk voor VIP-genodigden én na afloop van het concert ook voor wie reserveerde voor de Afterparty. Tot 00.30 uur geniet je er van gratis dranken en live-entertainment en gaat het bedienend personeel rond met hapjes. Boek nu en zorg voor een complete avond uit. Je ontvangt vooraf nog verdere informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden. Tot binnenkort in Ahoy!

Bestel nu

Lovende recensies eerste shows Night of The Proms in Antwerpen

Afgelopen donderdag  beleefde de 29e editie van de Night of the Proms haar première in Antwerpen. Met lovende reacties van pers en publiek luidde de show de grote Europese tournee in waarbij na België ook Nederland, Luxemburg en Duitsland worden bezocht.

“Wyclef Jean verbaast op Proms” – VTM

“Proms nog altijd een feestje. De nieuwe show sluit geen compromissen.” – Gazet van Antwerpen.

“De uitgebalanceerde mix van klassiek en pop staat in twee richtingen als een huis. Een koor dat Lady Gaga onder handen neemt, is indrukwekkend. Maar wereldster Wyclef Jean die ‘Ne Me Quitte Pas’ brengt voor een decor van blazers en strijkers, evenzeer.” – Nieuwsblad

“Toen ‘Don’t Wanna Lose You Now’ overging in het opzwepende ritme van ‘Turn the Beat Around’, had Estefan toch het juiste ritme te pakken. De zangeres begon te heupwiegen, en dat deed de zaal ook. Net zo tijdens een feestelijk ‘Conga’, een song waarvan je niet wou dat er een eind aan kwam.” – De Morgen

“Ook de terugkeer van het koor Fine Fleur op de affiche was een succes, vooral tijdens een ware ‘battle’ met het Proms-orkest Il Novecento.” – De Redactie (VRT)

“De Schotse Amy Macdonald verraste gisteren een volgelade Sportpaleis op haar wereldhit ‘This is the Life’ tijdens Night of the Proms.” – Het Laatste Nieuws