Extra beveiligingsmaatregelen

In verband met de gebeurtenissen in Parijs, hebben wij samen met de artiesten besloten om extra security maatregelen te treffen. Zo is het niet toegestaan om rugtassen en weekendtassen mee naar binnen te nemen. Handtassen mogen wel naar binnen.

Daarnaast wordt iedereen gefouilleerd en wordt er in alle handtassen gekeken. Dit kan leiden tot een langere wachtrij. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Om de doorstroom zo snel mogelijk te laten verlopen, vragen we jullie vriendelijk om tassen thuis te laten en voor jullie begrip en medewerking rondom deze uitzonderlijke situatie.

Concerten en evenementen zijn er om van muziek te genieten en dat laten we ons niet afpakken. We doen er alles aan om de concerten op een verantwoorde wijze door te laten gaan en een zo veilig mogelijke omgeving te creëren.

Scala telt af…

De drijvende kracht achter het koor Scala? Dat zijn de broers Steven & Stijn Kolacny. Op hun eigen gekke manier blikken ze vooruit naar de Night of the Proms-concerten van 2015 in Ahoy!

Lees hier meer over Scala & Kolacny brothers.
Klik hier voor alle ticketinfo.
Volg Night of the Proms op Facebook, Twitter & Instagram!

Natalie Imbruglia maakt programma Night of the Proms compleet

Met de toevoeging van Natalie Imbruglia is het muzikale programma van de komende editie van Night of the Proms compleet. De Brits-Australische zangeres breekt eind jaren negentig wereldwijd door met haar debuutsingle Torn. Vanaf 27 november deelt ze samen met Joe Jackson, Basement Jaxx, Gavin DeGraw, Scala, het Puerto Ricaanse tenortalent Fernando Varela en rasentertainer John Miles het podium van Night of the Proms in Ahoy in Rotterdam. De artiesten worden deze avonden begeleid door het symfonische huisorkest Il Novecento en backing vocals The Pretty Vanillas onder leiding van de nieuwe Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Natalie

Britse rasentertainers en indierockkoor op Night of the Proms

Het programma is bijna compleet! Singer-songwriter Joe Jackson en electro-house-duo Basement Jaxx zullen dit jaar hun opwachting maken op het podium van Night of the Proms. En dit jaar mogen we ook nog eens een nieuw koor introduceren. Naast de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche maakt ook Indierockkoor Scala hun debuut op Night of the Proms. Onder vaste begeleiding van Steven en Stijn Kolacny zorgen zij voor een ultieme sound met adembenemende effecten. Houd de website in de gaten voor meer nieuws.

Op naar de editie van 2015!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de volgende editie van Night of the Proms. Voordat we het gaspedaal volledig indrukken richting november, blikken we nog één keer met jullie terug op de jubileumeditie van 2014. Wil je op de hoogte blijven van alle aankondigingen? Schrijf je dan vandaag nog in op de nieuwsbrief onderaan deze pagina of volg ons via social media, en mis geen enkele update!