Douwe Bob ook in Ahoy tijdens Night of the Proms

Douwe Bob ook in Ahoy tijdens Night of the Proms

Douwe Bob is toegevoegd aan de line-up van Night of the Proms in Ahoy. De Amsterdamse zanger deelt op 18 november het podium met voormalig Spice Girl Melanie C, soulzangeres Joss Stone en pianiste Emily Bear.

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor de jonge Amsterdammer. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, stoot zijn tweede album Pass It On gelijk door naar de nummer 1 positie van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden en met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. Dit jaar kreeg Douwe Bob een Edison in de categorie beste “Pop” en stond hij met zijn FOOL BAR XL in een stijf uitverkochte AFAS Live.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*