Op naar de editie van 2015!

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de volgende editie van Night of the Proms. Vooraleer we het gaspedaal volledig indrukken richting november, blikken we graag met jullie nog éénmaal terug op de jubileumeditie van 2014.

Blijf je graag op de hoogte van alle aankondigingen? Schrijf je dan onderaan deze pagina in op de nieuwsbrief of volg ons op de social media, en mis geen enkele update!


Voor wie zich graag al eens volledig onderdompelt in de buitengewone sfeer van Night of the Proms hebben we goed nieuws! Op zondag 5 en 12 april kan je omstreeks 23u15 terecht op één voor het beste van de afgelopen feesteditie. Hieronder kan je alvast genieten van een voorsmaakje:

Night of the Proms op de buis op 28 december en 4 januari

Night of the Proms gemist dit jaar? Of herbeleef je graag je favoriete momenten nog eens? Het beste van de editie van 2014 wordt uitgezonden op één (VRT) op zondag 28 december om 23.20 uur en op zondag 4 januari om 23.15 uur. De Nederlandse televisie (KRO) zendt het concert uit op woensdag 31 december rond 16.50 uur en op zondag 4 januari om 08.35 uur (herhaling).

Een interview met de arrangeur van Hooverphonic

Bezoekers die al jaren naar Night of the Proms komen zullen Cedric Murrath misschien wel kennen als een van onze vaste waarden. Hij begon zijn ‘carrière’ in het koor en werd nadien violist bij Il Novecento. Een dikke tien jaar geleden werd Cedric door Hooverphonic gecontacteerd om met hen te musiceren en mee op tour te gaan. Later schreef hij arrangementen voor nummers als ‘Amalfi’, ‘Sometimes’ en ‘Anger Never Dies’.

Lees hier het exclusief interview met Cedric!

Win een duo-meet & greet!

Heb jij altijd al een babbeltje willen slaan met John Miles? Of misschien droom je er stiekem van de hand te schudden van Sam Sparro of de bandleden van Hooverphonic. Doe dan mee aan de wedstrijd via onze Facebook-app en zet een stapje dichter richting de backstage van het Sportpaleis! We geven telkens één duo-meet & greet weg voor 7, 8, 13, 14 en 15 november. Deelnemen kan via http://apps.facebook.com/notpmeetgreet.