Een interview met de arrangeur van Hooverphonic

Bezoekers die al jaren naar Night of the Proms komen zullen Cedric Murrath misschien wel kennen als een van onze vaste waarden. Hij begon zijn ‘carrière’ in het koor en werd nadien violist bij Il Novecento. Een dikke tien jaar geleden werd Cedric door Hooverphonic gecontacteerd om met hen te musiceren en mee op tour te gaan. Later schreef hij arrangementen voor nummers als ‘Amalfi’, ‘Sometimes’ en ‘Anger Never Dies’.

Lees hier het exclusief interview met Cedric!

Win een duo-meet & greet!

Heb jij altijd al een babbeltje willen slaan met John Miles? Of misschien droom je er stiekem van de hand te schudden van Sam Sparro of de bandleden van Hooverphonic. Doe dan mee aan de wedstrijd via onze Facebook-app en zet een stapje dichter richting de backstage van het Sportpaleis! We geven telkens één duo-meet & greet weg voor 7, 8, 13, 14 en 15 november. Deelnemen kan via http://apps.facebook.com/notpmeetgreet.

Verrassingsgast gelekt op Twitter

 
Naast de reeds aangekondigde artiesten hadden de organisatoren van Night of the Proms nog een internationale verassingsgast in petto. Door een misverstand bij het management van die groep werd diens komst echter voortijdig gelekt. Enkele tweets op de officiële Twitter-account van de band werden snel opgepikt door de Belgische volgers en verschillende media. Omdat we de fans niet langer in spanning willen houden kiezen we er voor dit nieuws officieel te bevestigen. De Britse popgroep Blue, de formatie rond Duncan James, Lee Ryan, Antony Costa en Simon Webbe, zal tussen 7 en 15 november optreden op de concerten van Night of the Proms in het Antwerps Sportpaleis.

Lees hier meer over Blue.
Volg Blue op Twitter.

Jij bepaalt mee welk nummer John Miles opnieuw speelt!

2014 is voor Night of the Proms een echt feestjaar, want we vieren de 30ste editie in België en de 25ste editie in Nederland! Ook John Miles wil er dit najaar een knallende editie van maken. Daarvoor vraagt hij jullie input. Kies jouw favoriete Night of the Proms-nummer van John en laat het hem weten! Misschien wil je hem eens een oude klassieker uit de oude doos laten halen of hoor je graag een van zijn recente covers nog eens opnieuw.

Meedoen aan de poll doe je via deze link. Het nummer met de meeste stemmen zal dit jaar door Mister Music himself gespeeld worden in Antwerpen, maar ook in Nederland, Duitsland en Luxemburg. Laat je stem horen en wie weet wordt je nummerkeuze volgende week al gespeeld op de première!

Deze wedstrijd werd afgesloten op woensdag 5 november om 23.59u. Ontdek het winnende nummer op de première!