Night of the Proms op de buis op 28 december en 4 januari

Night of the Proms gemist dit jaar? Of herbeleef je graag je favoriete momenten nog eens? Het beste van de editie van 2014 wordt uitgezonden op één (VRT) op zondag 28 december om 23.20 uur en op zondag 4 januari om 23.15 uur. De Nederlandse televisie (KRO) zendt het concert uit op woensdag 31 december rond 16.50 uur en op zondag 4 januari om 08.35 uur (herhaling).

Een interview met de arrangeur van Hooverphonic

Bezoekers die al jaren naar Night of the Proms komen zullen Cedric Murrath misschien wel kennen als een van onze vaste waarden. Hij begon zijn ‘carrière’ in het koor en werd nadien violist bij Il Novecento. Een dikke tien jaar geleden werd Cedric door Hooverphonic gecontacteerd om met hen te musiceren en mee op tour te gaan. Later schreef hij arrangementen voor nummers als ‘Amalfi’, ‘Sometimes’ en ‘Anger Never Dies’.

Lees hier het exclusief interview met Cedric!

Win een duo-meet & greet!

Heb jij altijd al een babbeltje willen slaan met John Miles? Of misschien droom je er stiekem van de hand te schudden van Sam Sparro of de bandleden van Hooverphonic. Doe dan mee aan de wedstrijd via onze Facebook-app en zet een stapje dichter richting de backstage van het Sportpaleis! We geven telkens één duo-meet & greet weg voor 7, 8, 13, 14 en 15 november. Deelnemen kan via http://apps.facebook.com/notpmeetgreet.

Verrassingsgast gelekt op Twitter

 
Naast de reeds aangekondigde artiesten hadden de organisatoren van Night of the Proms nog een internationale verassingsgast in petto. Door een misverstand bij het management van die groep werd diens komst echter voortijdig gelekt. Enkele tweets op de officiële Twitter-account van de band werden snel opgepikt door de Belgische volgers en verschillende media. Omdat we de fans niet langer in spanning willen houden kiezen we er voor dit nieuws officieel te bevestigen. De Britse popgroep Blue, de formatie rond Duncan James, Lee Ryan, Antony Costa en Simon Webbe, zal tussen 7 en 15 november optreden op de concerten van Night of the Proms in het Antwerps Sportpaleis.

Lees hier meer over Blue.
Volg Blue op Twitter.