Tour Verenigde Staten een shot in de roos

19 juni – Dallas, 19.30u. Een historisch moment voor Night of the Proms, want de eerste tonen van ‘Also Sprach Zarathustra’ weerklinken in het Verizon Theatre. Vol verwachting is het wachten op de allereerste reacties van het Amerikaanse publiek. Maar lang worden we niet in spanning gehouden want reeds na enkele nummers is het overduidelijk: deze mensen zijn gekomen om te feesten! Als achtereenvolgens de Pointer Sisters, Kenny Loggins, Nile Rodgers & Chic en Michael McDonald het podium betreden, wordt de zaal telkens dat tikkeltje uitzinniger. Het dak van de zaal ging er meermaals volledig af! Bekijk hier de reportage van ATV:

10390286_10152487542517390_4786247805671627829_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor een uitgebreid fotoverslag verwijzen we graag naar de pagina van de Verizon Arena in Little Rock!

Het volledige interview met de Pointer Sisters vind je op het Youtube-kanaal van Sadako Pointer.

Carl Huybrechts en Robert Groslot te gast in Hotel M

Gisteren waren Carl Huybrechts en Robert Groslot te gast bij Marcel Vanthilt in Hotel M. Ze kwamen vlak voor hun vertrek naar de Verenigde Staten nog even langs voor een laatste update over het Night of the Proms-avontuur aan de andere kant van de oceaan. Bekijk hier het volledige fragment opnieuw.

Vanaf donderdag is Night of the proms iedere avond te gast in een andere stad. Achtereenvolgens houden we halt in Dallas (19/06), Little Rock (20/06), Kansas City (21/06) en Omaha (22/06). Volg alles voor en achter de schermen via onze sociale media of op de Amerikaanse website!

Screen Shot 2014-06-16 at 14.06.16

Fine Fleur, Il Novecento en Electric Band aan het woord

Artiesten die op het podium van Night of the Proms gestaan hebben, vertellen ons vaak wat voor een fantastische ervaring het is hun muziek in een grote bezetting te kunnen uitvoeren. Speciaal om de Amerikanen die nog twijfelen te overtuigen een ticket voor onze concerten in de States te kopen, laten we onze eigen ambassadeurs aan het woord. In onderstaande video vertellen mensen van het koor, orkest en de electric band u wat Night of the Proms zo speciaal maakt!

Herbeleef Night of the Proms op 7 en 28 juni

308px-ÉénHeb je de uitzending van Night of the Proms op tv gemist? Dan hebben wij goed nieuws, want in juni zendt de VRT de laatste editie opnieuw uit in twee delen. Stem af op één op zaterdag 7 juni om 15.00u en op zaterdag 28 juni om 15.15u en herbeleef de optredens van Amy McDonald, Gloria Estefan, Wyclef Jean en Hiromi samen met de vaste Proms-waarden John Miles, Il Novecento, Electric Band en Fine Fleur!

Word ambassadeur en win een trip naar de States

De Night of the Proms-karavaan trekt in juni naar de Verenigde Staten, dat kondigden we reeds eerder aan. Heb jij zin om dat avontuur vanop de eerste rij mee te maken? Word dan ambassadeur en wie weet maak jij op kosten van de organisatie een concert mee op Amerikaanse bodem, vlucht en hotel inbegrepen!

Hoe het werkt? Registreer je op de website www.ilovenotp.com – bijvoorbeeld via je Facebookprofiel – en nodig in enkele muisklikken vrienden, familie, collega’s of kennissen uit om de site met anderen te delen. Zorg jij ervoor dat we in 1 of meerdere stappen meer mensen in Amerika of elders ter wereld bereiken, dan vergroot je jouw kans om hoog te eindigen in de ambassadeursrangschikking. Diegene die bij het afsluiten van deze wedstrijd eindigt met het hoogste puntentotaal sleept het felbegeerde duoticket naar de States in de wacht!