Word ambassadeur en win een duoticket naar de States

De Night of the Proms-karavaan trekt in juni naar de Verenigde Staten, dat kondigden we reeds eerder aan. Heb jij zin om dat avontuur vanop de eerste rij mee te maken? Word dan ambassadeur en wie weet maak jij op kosten van de organisatie een concert mee op Amerikaanse bodem, vlucht en hotel inbegrepen!

Hoe het werkt? Registreer je op de website www.ilovenotp.com – bijvoorbeeld via je Facebookprofiel – en nodig in enkele muisklikken vrienden, familie, collega’s of kennissen uit om de site met anderen te delen. Zorg jij ervoor dat we in 1 of meerdere stappen meer mensen in Amerika of elders ter wereld bereiken, dan vergroot je jouw kans om hoog te eindigen in de ambassadeursrangschikking. Diegene die bij het afsluiten van deze wedstrijd eindigt met het hoogste puntentotaal sleept het felbegeerde duoticket naar de States in de wacht!

Night of the Proms steekt Atlantische Oceaan over

2014 belooft een waar feestjaar te worden voor Night of the Proms. Naast de dertigste verjaardag in het najaar in België en de allereerste Poolse editie op 22 maart in Lodz kunnen we nu ook de indrukwekkende line-up voor de tournee in de USA aankondigen.

Met Michael McDonald, Kenny Loggins, Pointer Sisters, Natalie Choquette, Nile Rodgers & Chic, John Miles en Il Novecento & Fine Fleur o.l.v. Robert Groslot op de affiche zal de eerste editie in de States direct met een pak kleppers de geschiedenisboeken ingaan. Bovendien zal de hele karavaan tussen 19 en 22 juni halt houden in maar liefst 4 steden in 4 verschillende staten.

Klik onder deze video door naar de volledige persmededeling.

Lees verder …

Prettige eindejaarsfeesten en een succesvol 2014

2013 was een fantastisch Promsjaar! John Miles, Hiromi, Wyclef Jean, Amy Macdonald en Gloria Estefan maakten van de voorbije concertreeks een onvergetelijk feest waar ook jij hopelijk van hebt genoten. Nu ook de laatste concerten in Duitsland achter de rug zijn en alle crewleden, muzikanten en artiesten in de warmte van hun gezin en familie oudjaar vieren, kijken we al geestdriftig uit naar de dertigste (!) editie van Night of the Proms in 2014.

We hopen je volgend jaar op Night of the Proms te kunnen verwelkomen, maar op dit moment wensen we jou en je familie en vrienden vooral een gezond en succesvol nieuw jaar.

Night of the Proms op televisie op 29 december en 5 januari

Night of the Proms gemist dit jaar? Of wil je het concert herbeleven in de huiskamer? Het feest van klassiek en pop wordt op zondag 29 december en op zondag 5 januari om 22.35 uur uitgezonden op één (VRT). De Nederlandse televisie (KRO) zendt het concert uit op dinsdag 31 december om 17.00 uur en op woensdag 1 januari om 01.55 uur.

Gloria Estefan ontvangt twee Grammy-nominaties

Gloria Estefan, die vorige maand te gast was op Night of the Proms in België en Nederland, werd gisteren tijdens ‘The Grammy Nominations’ met twee nominaties beloond. Ze ontving een nominatie in de categorie ‘Best Traditional Pop Vocal Album’ voor het album ‘The Standards’. Het nummer ‘What a Wonderful World’ kreeg een nominatie voor beste arrangement. De 56ste editie van de Grammy Awards vindt plaats op 26 januari in Los Angeles. We duimen voor haar!

Klik hier voor meer nieuws.